Wat kunnen wij voor u betekenen?


VEELO draait om meer dan het verkopen van fietsen en toebehoren alleen. Onderhoud, garantie en service zijn vaak gestelde eisen en VEELO biedt ook op dat gebied de passende oplossing.
Bovendien geven wij iedere klant die bij ons een elektrische fiets koopt een onderhoud & serviceplan mee: de klant geniet een gratis onderhoud t.e.m. de eerste 500 km.
In onze volledig ingerichte werkplaats herstellen we ook gewone fietsen en andere merken!

Verzekering

Bij VEELO kunt u de aangeschafte fiets ook verzekeren. Wij werken samen met ENRA verzekeringen bv, een betrouwbare partner met een snelle, ongecompliceerde service tegen concurrerende tarieven. De verzekering kan rechtstreeks bij ons in de winkel worden afgesloten.


Pechverhelping

Je weet nooit wat er onderweg allemaal kan gebeuren. Sluit bij VEELO een fietsbijstand af en je bent snel weer geholpen!


Onderhoud

Wij helpen u snel en deskundig met al uw fietsproblemen: lekke banden, een nieuwe remkabel, ketting en tandwielen vervangen; kortom u kan bij ons terecht voor al uw herstellingen en periodieke onderhouden.

Door het volgen van allerlei cursussen zijn wij steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen!

Onze werkplaats werkt op afspraak, via telefoon of mail. Wij plannen uw fiets dan zo in dat u uw fiets zo snel mogelijk kan terug hebben, bij Veelo begrijpen we dat uw fiets een volwaardig vervoersmiddel is en u deze zo kort mogelijk wenst te missen. Reparaties zonder afspraak zijn uiteraard mogelijk, de drukte in de werkplaats op dat moment en de aard van de reparatie bepalen hoe lang u de fiets dan moet missen.

Onze werkplaats is eenvoudig te bereiken via de achterzijde van onze winkel, rechts van het gebouw kan u een doorgang vinden die u toegang geeft tot onze werkplaats.


Service Fiets

VEELO stelt haar klanten een service fiets beschikbaar voor de duur van de reparatie voor fietsen die onder garantie vallen.


Fietssleutel kwijt

Kom even langs de winkel en wij helpen u graag verder met het bestellen van een nieuwe fietssleutel!

LET OP: Stel altijd uw verkeringsmaatschappij in kennis van het aanvragen van nieuwe sleutels. U dient bij verlies/diefstal ten alle tijde twee originele sleutels in te leveren!


Garantie

Bij alle nieuwe producten houd VEELO een garantie van min. 1 jaar tot max. 2 jaar aan op alle bewegende onderdelen.

Als uitbreiding van ons serviceaanbod werken wij samen met E-Bike Garantie.
Zij bieden een verlenging van de fabrieksgarantie tot maximaal vijf jaar, met een uitgebreide bescherming tegen reparatiekosten in deze periode, niet alleen reserveonderdelen, maar ook de reparatiekosten (arbeidskosten) maken deel uit van de verzekering.


Calculator actieradius


Op volgende link kan je eenvoudig je actieradius berekenen :

https://www.bosch-ebike.com/nl/service/actieradius-calculator/?setLanguage=8